Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

lixoudis//ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ



ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ
ΥΛΙΚΑ:
- 5 μεγάλα λαυρακια
- ½  φλυτζανι ελαιόλαδο
- αλάτι
- 5 κλαρακια φρεσκια ματζουρανα
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
-1 Φλυτζανι  ελαιόλαδο
-1κ.γ. μουστάρδα
-2 λεμόνια το χυμο τους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζετε τα ψαρια  και τα πλένετε καλα.Αλατιζετε τα ψαρια,τα λαδωνετε,βαζετε από ένα κλαρακι ματζουρανα στην κοιλια κάθε ψαριου.Λαδωνετε ένα ταψι και στρωνετε μεσα τα ψαρια.Ψηνετε σε δυνατο φουρνο 220 βαθμους,για 15’-20’λεπτα περιπου.


- Μόλις ψηθούν  τα ψαρια ετοιμάζετε τη σάλτσα λαδολεμονο ως εξης:Βαζετε όλα τα υλικα για το λαδολεμονο σε ένα σεικερ και ανακινειτε δυνατα.Περιχυνετε με αυτό τα ψαρια...
 lixoudis<lixoudis.gr>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου