ΠΑΓΚΑΣΙΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
1 κ.γ.μαντζουρανα ξερη
1κ.γ.δεντρολιβανο
1κ.γ.μουσταρδα
1κ.σ.μαγιονεζα
½ λεμονι το χυμο του
1 κοτσανακι σελερι κομμενο
1σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
1σφηνακι λευκο κρασι
½ κουτι ντοματακια ψιλοκομμενα
Λιγο παπρικα
Αλάτι-πιπερι
½ φλυτζανι ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε τα υλικα της μαριναδας σε
ένα μπολ και ανακατευουμε.
Κοβουμε το ψαρι σε μεριδες και το
βαζουμε στο μπολ της μαριναδας.
Ανακατευουμε να παει παντου και
αφηνουμε στο ψυγειο για μια με δυο ωρες να μαριναριστει το ψαρι.Λαδωνουμε ένα ταψι
και αραδιαζουμε εκει το ψαρι.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους
κελσιου για 20’ με 25’λεπτα .θελουμε το ψαρι μας να ροδισει και να εινε μεσα
μαλακο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου