Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

lixoudis//ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ



ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΥΛΙΚΑ
-250 γρ.φρεσκα μανιταρια ψιλοκομμενα
-2 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα (το ασπρο μονο)
-1 κ.σ βουτηρο
-1 κλαρακι σελινο
-1 καροτο
-1/2 φλυτζανι κρεμα γαλακτος
-1 φυλλο δαφνης
-2.κ.σ.κορν-φλαουρ
-αλάτι-πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνετε σε μια κατσαρολα το βουτηρο και σοταρετε τα μανιταρια και το κρεμμυδακι ψιλοκομμενα.Πασπαλιζετε με το κορν φλαουρ και ανακατευετε,να δυαλυθει.Ψιλοκοβετε το καροτο και το σελινο και τα προσθετετε και αυτά στην κατσαρολα με το αναλογο νερο.Τελος προσθετετε το φυλλο δαφνης και το αλατοπιπερο.Σιγοβραζετε για 20’ λεπτα περιπου προσθετετε την κρεμα γαλακτος και κατεβαζετε από τη φωτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου