Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

lixoudis//ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ


==  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ
ΥΛΙΚΑ
4 φιλετα κοτοπουλο
4 καροτα μεγαλα κομμενα ροδελες
1/2 πιπερια πρασινη ψιλοκομμενη
2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομενα
1 λιτρο ζωμο κοταs
1 φλυτζανι ρυζι τυπου αμερικης
1 κουταλακι του γλυκου καρυ
½ φλυτζανι ελαιολαδο
αλατι,πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγανι βαζουμε το λαδι να καψει ,και σωταρουμε το κρεμμυδι.και την πιπερια.
Προσθετουμε το κοτοπουλο και τα καροτα και σωταρουμε για 3-4 λεπτα
Προσθετουμε το αλατοπιπερο το καρυ,και το μισο από το ζωμο κοτας.
Χαμηλωνουμε τη φωτια σκεπαζουμε και το αφηνουμε για 15 λεπταAφαιρουμε το κοτοπουλο.και προσθετουμε  το ρυζι  τον υπολοιπο ζωμο ,και νερο αν χρειαστει.Αφηνουμε να βρασει το ρυζι 15' περιπου και σερβιρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου