ΥΛΙΚΑ
1 κιλο ντοματακια κομμενα σε μικρα κομματακια [κυβακια]
500 γραμμαρια αλευρι για ολες τις χρησεις
2 κολοκυθακια τριμμενα
2 κρεμμυδια ξερα τριμμενα
1 κουταλακι του γλυκου δυοσμο
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφηνουμε τη ντοματα σε ενα τρυπητο να στραγγιξουν τα ζουμια της.Ζυμωνουμε όλα τα υλικα μαζι μεχρι να γινουν ενας ομοιομορφος πολτος
Στη συνεχεια σε ένα τηγανι που εχει καψει αρκετη ποσοτητα λαδιου προσθετουμε με ένα μεγαλο κουταλι το μειγμα δημιουργωντας πλατιους κεφτεδες .Γυριζουμε τους κεφτεδες από την άλλη μερια μονο μια φορα αφου εχουν ψηθει από τη μια μερια.
Τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι και τους σερβιρουμε ζεστους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου