Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κοτοπουλο με πορτοκαλι και τζιτζερ

Υλικα για 4 ατομα
4 φιλετα κοτοπουλο 1 κιλο περιπου
5 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλικομμενα
2 σκελιδες σκορδο λιωμενο
1 ποτηρι ζωμο κοτοπουλο
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
3 μικρες πρασινες πιπεριες καυτερες ψιλοκομμενες
3 πορτοκαλια ξεφλουδισμενα κομμενα ροδελες
1κ-σ τζιτζερ φρεσκο ψιλοκομμενο
λαδι για το τηγανι
Εκτελεση
Ζεσταινετε το λαδι σε μεγαλο τηγανι και σοταρουμε το κοτοπουλο μεχρι να ροδισει.Προσθεστε το κρμμυδι και το σκορδο το τζιτζερ και σοταρετε για λιγο.Τωρα βαζετε το ζωμο,το χυμο και το τσιλι.Αφηνετε να σιγοβρασει 15' περιπου και προσθετετε το πορτοκαλι αφηνετε αλλα 5' ακομη.Σερβιρετε με ρυζι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου