Υλικα για 4 ατομα
600 γρ.φιλετο κοτοπουλο κομενο μπουκιες
2 καροτα βρασμενα κομενα ροδελες
1 πρασο κομενο [το ασπρο]
1 πρεζα σκορδο λιωμενο
1 κουπα κρεμα γαλακτος
αλατι,πιπερι
1 κροκο αυγου
3 κ-σ ελαιολαδο
Εκτελεση
Σοταρετε το κοτοπουλο σε ενα μεγαλο τηγανι,μεχρι να παρει ωραιο χρωμα και να ψηθει.Προσθετετε και τα λαχανικα και συνεχιζετε το σοταρισμα.Μολις ειναι ετοιμο χτυπατε την κρεμα γαλακτος με το αυγο και τα προσθετετε πανω στο κρεας.Αποσυρετε αμεσως απο τη φωτια.Σερβιρετε αν θελετε με ενα ωραιο πιλαφι.
600 γρ.φιλετο κοτοπουλο κομενο μπουκιες
2 καροτα βρασμενα κομενα ροδελες
1 πρασο κομενο [το ασπρο]
1 πρεζα σκορδο λιωμενο
1 κουπα κρεμα γαλακτος
αλατι,πιπερι
1 κροκο αυγου
3 κ-σ ελαιολαδο
Εκτελεση
Σοταρετε το κοτοπουλο σε ενα μεγαλο τηγανι,μεχρι να παρει ωραιο χρωμα και να ψηθει.Προσθετετε και τα λαχανικα και συνεχιζετε το σοταρισμα.Μολις ειναι ετοιμο χτυπατε την κρεμα γαλακτος με το αυγο και τα προσθετετε πανω στο κρεας.Αποσυρετε αμεσως απο τη φωτια.Σερβιρετε αν θελετε με ενα ωραιο πιλαφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου