Υλικα για 4 ατομα
-6ΟΟ γρ φιλετο κοτοπουλου κομμενο σε κυβους
-1 πρασινη πιπερια κομμενη ροδελες
-1 κοκινη πιπερια << <<
-1 φλυτζανι ζωμο κοτας
-1 φλυτζανι λευκο κρασι
-150 γρ τυρι ρεγγατο κομμενο σε κυβακια
-αλατι-πιπερι-παπρικα γλυκια
-1 λεμονι το χυμο του
-1/2 φλυτζανι λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινετε το λαδι στο τηγανι και σοταρετε το κοτοπουλο αφου πρωτα το εχετε καρυκευσει.Προσθετετε και τις πιπεριες και αφηνετε μεχρι να μαραθουν.Σβηνετε με το κρασι και προσθετετε το ζωμο.Αφηνετε λιγο να μαγειρευτει και να δεσει η σαλτσα.Προσθετετε το χυμο λεμονι και το τυρι,αφηνουμε να λιωσει λιγο οχι ομως να διαλυθει να διακρινονται τα κομματακια, και σερβιρουμε.
-6ΟΟ γρ φιλετο κοτοπουλου κομμενο σε κυβους
-1 πρασινη πιπερια κομμενη ροδελες
-1 κοκινη πιπερια << <<
-1 φλυτζανι ζωμο κοτας
-1 φλυτζανι λευκο κρασι
-150 γρ τυρι ρεγγατο κομμενο σε κυβακια
-αλατι-πιπερι-παπρικα γλυκια
-1 λεμονι το χυμο του
-1/2 φλυτζανι λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινετε το λαδι στο τηγανι και σοταρετε το κοτοπουλο αφου πρωτα το εχετε καρυκευσει.Προσθετετε και τις πιπεριες και αφηνετε μεχρι να μαραθουν.Σβηνετε με το κρασι και προσθετετε το ζωμο.Αφηνετε λιγο να μαγειρευτει και να δεσει η σαλτσα.Προσθετετε το χυμο λεμονι και το τυρι,αφηνουμε να λιωσει λιγο οχι ομως να διαλυθει να διακρινονται τα κομματακια, και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου