Αφρατα κουλουράκια με τζίντζερ και κανελα
ΥΛΙΚΑ:
½ κιλο αλεύρι (φαρινα)
1-1/2 φλ.
ζάχαρη
½ πακετο μαργαρινη λιωμενη
1 κ.γλ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.γλ. κανέλλα
2 κ.γλ. μπέικιν παουντερ
1/2 φλ. γάλα
2 βανιλιες
2 αυγα
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλευρι τη ζάχαρη, το τζίντζερ,την κανέλα, τις βανιλιες,το μπέικιν και το αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου