ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΥΛΙΚΑ:
600γρ. χοιρινό
κομμένο σε μπουκιές (σπαλα η΄λαιμος)
2 πράσα κομμένα
σε φέτες
1 πιπεριά
πρασινη σε λεπτές φέτες
2 λεμόνια το χυμό τους.
1 λεμονι το
ξυσμα του.
1
κ.σ.μουσταρδα.
Αλάτι,πιπέρι,ριγανη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το
ελαιόλαδο, -αφηνουμε να καψει καλα- και ρίχνουμε
το κρέας. Τηγανίζουμε για 4΄-5΄λεπτα,σε δυνατη φωτια.Θελουμε το κρεας να
θωρακιστει και να ροδισει.
Σβήνουμε με το
λεμόνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και την
πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου