ΥΛΙΚΑ
- 4 καλαμαρια η’ θραψαλα 200-300γρ.το καθενα.
- 1 φλυτζανι ελαιολαδο
- 5σπορους κάπαρης
- ένα κλαδάκι μαϊντανό
- 1 Λεμόνι το χυμο του
- 1/2 πορτοκάλι το χυμο του
- αλάτι και πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ :ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζετε τα καλαμάρια τραβώντας απαλά το κεφάλι, μέχρι να βγει με όλα τα έντερα από την κοιλια του.Αφαιρέστε το δέρμα και ξεπλύνετε καλα κάτω από τρεχούμενο νερό. Με ένα μαχαίρι κοβετε τα έντερα και αφαιρειτε τα μάτια από τα πλοκάμια, αφαιρέστε επίσης και το ράμφος και τα πλένετε πολύ καλά.

<lixoudis.gr>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου