ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
-300γρ τοννο σε κονσερβα
-1 ξερο κρεμμυδι μικρο ψιλοκομμενο
-2 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα
-2 ντοματες ωρριμες κομμενες κυβακια 'καρε'
-1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
-2κ.σ καπαρη
-1κ.σ ελιες μαυρες ροδελα
-1/2 κ.σψιλοκομμενο φρεσκο βασιλικο
-αλατι-πιπερι
-1 ποτηρακι λευκο κρασι
-λιγο λαδι για το σοταρισμα
-500γρ πενες (1 πακετο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινουμε το λαδι σε φαρδι τηγανι και σοταρουμε για λιγο το κρμμυδι να μαραθει.Προσθετουμε το σκορδο και μετα τη ντοματα Αφηνουμε 2-3 λεπτα να μαγειρευτει η ντοματα και προσθετουμε τον τοννο τις ελιες,την καπαρη και'σβηνουμε' με το κρασι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου