Υλικά
1 κιλό σαρδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
2 λεμόνια το χυμό τους
Αλάτι πιπέρι ρίγανη Δεντρολίβανο
1φλυτζανι ελαιόλαδο
λίγα μαιδανο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Καθαρίζουμε κεφάλια κ έντερα τις σαρδέλες και πλένουμε καλά. Στραγγιζουμε και απλώνουμε σε ένα ταψί. Καρυκευουμε με όλα τα υλικά ανακατεύουμε και απλώνουμε στο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά. Αν θέλουμε ψιλοκοβουμε (καρέ) μια ντομάτα και γαρνίρουμε με αυτή
μπράβο πολύ κάλο άρθρο
ΑπάντησηΔιαγραφή