Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

lixoudis.gr//Καγιανάς ή Στραπατσαδα

Καγιανάς ή Στραπατσαδα



Υλικά
6 μέτριες ωριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
6 αυγά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κ.γ. ρίγανη
5κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα τρίμματα φέτας
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε με μαχαίρι.  Τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι  για να φύγουν τα πολλα υγρά.
Σε φαρδυ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστουν όλα τα ζουμια και να μείνει μια σάλτσα πηκτή.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη,  και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγα ελαφρα και τα προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να ψηθούν.

Στο τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου