Χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη στη σχάρα
ΥΛΙΚΑ:.
1 κιλο πανσετα χοιρινη κομμενη
για σχαρα
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα σε μια μπασίνα:
2-3 κλαρακια φρεσκο θυμαρι
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατευετε όλα τα υλικα της μαριναδας
και προσθετετε την πανσετα.Ανακατευετε να παει η μαριναδα παντου σε ολο το
κρεας,και αφηνετε στο ψυγειο 2-3 ωρες τουλαχιστον.Αναβετε τη θρακα και ψηνετε
σε δυνατη φωτια για 8’-10’λεπτα και από τις δυο πλευρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου