Υλικά για 4 άτομα:
8 γαρίδες μεγάλες, καθαρισμένες
1 κουτ. βούτυρο
2
σκελ. σκόρδο
2 κ.γ. μουστάρδα σκόνη
2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1
σφηνακι βότκα
Εκτέλεση:
.Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε
τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε
το σκόρδο.
. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με
την πάπρικα και βουτάμε μέσα τις
γαρίδες να κολήσει πάνω τους το
μίγμα.
. Τις ρίχνουμε στο τηγάνι και
τις ψήνουμε για 10' περίπου και από
τις δύο πλευρές.
. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη
φωτιά, ρίχνουμε τη βότκα και ανάβουμε.
Μόλις σβήσει η φλόγα αφαιρούμε το
σκόρδο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου