ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
-½ φλιτζάνι
βούτυρο, μαλακo.
-1-1/3 φλιτζάνι ζάχαρη μαυρη.
-3 βανίλιες
-1 αυγό
-2 φλιτζανια
αλευρι για ολες τις χρησεις
-2κουταλια του γλυκου κορν φλαουερ
-½ φλιτζάνι τσιπ
σοκολάτας (σταγονες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μεγάλο
μπολ, η΄μιξερ αναμίξτε το βούτυρο με τη ζαχαρη και χτυπατε μεχρι να αφρατεψουν.
Προσθεστε τη βανίλια το αυγό,το κορν
φλαουερ, τη σοδα, το αλευρι,τη σοκολάτα
και Τριμμενα καρυδια. Ζυμωνετε και πλαθετε
μια μαλακια ζυμη.Απλωνετε τη ζυμη πανω στον παγκο με τον πλαστη σε μικρο
παχος.Κοβετε τα μπισκοτα με ένα τσερκι η΄ποτηρι (όχι πολύ μεγαλα γιατι θα
απλωσουν)και τα τοποθετειτε στο ταψι. Ψήστε 8-10 λεπτά σε προθερμασμενο φουρνο
175 βαθμους ή μέχρι να ροδίσουν οι ακρες τους Μην τα ψησετε παραπανω από 10΄λεπτα.Βγαζετε από το φουρνο το ταψι και αφηνετε τα μπισκοτα
να κρυωσουν και να σφιξουν γιατι θα ειναι πολύ μαλακα οσο είναι ακομα ζεστα και
θα σπασουν.
more foto:lixoudis.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
α)Μπισκοτα Κανελας.
more foto:lixoudis.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
α)Μπισκοτα Κανελας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου