ΥΛΙΚΑ
Για 4-6 άτομα
-1 κιλό πατάτες
-1 κουτάκι κρέμα
γάλακτος(250-300γρ.)
-2 κ.σ.μαργαρίνη η'βουτηρο
-1 κύβο λαχανικών
-Πιπέρι λευκο
-Μοσχοκάρυδο τριμμενο
-1 φλυτζανι τριμμένη
παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις
πατάτες σε δυνατή φωτιά για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν,(να τρυπιουντε με το πηρουνι) Ζεσταίνουμε την κρέμα
γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο. Προσθέτουμε το πιπέρι και το
μοσχοκάρυδο.

lixoudis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου