ΥΛΙΚΑ
-500γρ κρεμα γαλακτος
-1 κ.σ μελι
-1 κ.σ κακαο σκονη
-125γρ κουβερτουρα λιωμενη
-1 σφηνακι κονιακ
-ξυσμα ενος πορτοκαλιου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος μαζι με το κακαο σε σφιχτη σαντιγυ.Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι και την ενσωματωνουμε μαζι με τα υπολοιπα υλικα στην σαντιγυ.Μοιραζουμε σε μικρα μπολ η ποτηρια και βαζουμε στο ψυγειο 2-3 ωρες να σφιξει πριν σερβιρουμε.
-500γρ κρεμα γαλακτος
-1 κ.σ μελι
-1 κ.σ κακαο σκονη
-125γρ κουβερτουρα λιωμενη
-1 σφηνακι κονιακ
-ξυσμα ενος πορτοκαλιου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος μαζι με το κακαο σε σφιχτη σαντιγυ.Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι και την ενσωματωνουμε μαζι με τα υπολοιπα υλικα στην σαντιγυ.Μοιραζουμε σε μικρα μπολ η ποτηρια και βαζουμε στο ψυγειο 2-3 ωρες να σφιξει πριν σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου