Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

lixoudis//ΓΛΑΣΟ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ(για τραγανη πετσα )


ΓΛΑΣΟ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ(για τραγανη πετσα )
·        2 κ.σ μουσταρδα
·        2 κ.σ σογια σος
·        4 κ.σ λαδι
·        3 κ.σ μελι
Ανακατευουμε καλα όλα τα υλικα και
Αλοιφουμε με ένα πινελο το κρεας μιση
Ωρα πριν το βγαλουμε από το φουρνο.Η πε-
τσουλα θα είναι τραγανη!!!!!!.
Υ.Γ εκτος από χοιρινο μπορειτε να γλασαρετε
kαι αρνισιο καρε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου