MOΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ
· 1 κιλο μοσχαρι για κατσαρολα
· ½ κιλο καροτα κομμενα ροδελες
· 5-6 κρεμμυδακια μικρα καθαρισμενα ολοκληρα
· 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμενες
· ½ κ.γ μπουκοβο καυτερο
· 1 ντομάτα ψιλοκομμενη
· 2 φυλλα δαφνης
· 2 φλυτζανια ελιες
· 1 ποτηρι λευκο κρασι
· Αλάτι-πιπέρι
· Λιγο λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινετε το λαδι και σοταρετε το κρεας καλα.Το βγαζετε από την κατσαρολα και στο ιδιο λαδι προσθετετε τα κρεμμυδια και το σκόρδο,και σοταρετε.Προσθετετε τα καροτα και τη ντομάτα.Ξαναβαζετε το κρεας στην κατσαρολα,σβηνετε με το κρασι,προσθετετε το αλατοπιπερο,το μπουκοβο και τη δαφνη.Σκεπαζετε το φαγητο και σιγοβραζετε για μια ωρα περιπου.Προσθετετε τοτε και τις ελιες μαγειρευετε αλλα 10’ λεπτα και σερβιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου