ΥΛΙΚΑ
-κιλο χταποδι
-1 φλυτζανι ελαιολαδο
-2 κουπες κοκκινο κρασι
-1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο
-1 κουτι ναματα κονσερβα ψιλόκομμενη
-1 κ.σ ντοματοπελτε
-αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενετε το χταποδι και το κοβετε σε μεγαλα κοματια,και το σοταρετε σε κατσαρολα μαζι με το κρεμμυδι και το λαδι.'Σβηνετε' με το κρασι και προσθετετε τις ντοματες και τον ντοματοπελτε.Αλατοπιπερονετε προσθετετε λιγο νερο στο φαγητο και αφηνετε να σιγοβρασει και να μεινει με τη σαλτσα του.
-κιλο χταποδι
-1 φλυτζανι ελαιολαδο
-2 κουπες κοκκινο κρασι
-1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο
-1 κουτι ναματα κονσερβα ψιλόκομμενη
-1 κ.σ ντοματοπελτε
-αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενετε το χταποδι και το κοβετε σε μεγαλα κοματια,και το σοταρετε σε κατσαρολα μαζι με το κρεμμυδι και το λαδι.'Σβηνετε' με το κρασι και προσθετετε τις ντοματες και τον ντοματοπελτε.Αλατοπιπερονετε προσθετετε λιγο νερο στο φαγητο και αφηνετε να σιγοβρασει και να μεινει με τη σαλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου