Υλικα για 4 ατομα
600 γρ.λουκανικα χωριατικα
1 μεγαλο κρεμμυδι κομενο σε ροδελες
1 πρασινη πιπερια κομενη.
1 πρασσο το ασπρο κομενο ροδελες
1 κουπα λευκο κρασι
1\2 λεμονι το χυμο του
λιγο θυμαρι, λιγο ριγανη
1\2 κουπα λαδι
Εκτελεση
Κοβετε τα λουκανικα σε κομματια.Ζεστενετε το λαδι σε κατσαρολα και σωταρετε τα λουκανικα να ροδισουν.Προσθετετε τα υπολοιπα υλικα εκτος το κρασι και το λεμονι.Σωταρετε καλα τα λαχανικα να μαραθουν και τελος <<σβηνετε>> με το κρασι και το λεμονι, αφηνετε μεχρι να εξατμιστει το κρασι και κατεβαζετε απο τη φωτια.
600 γρ.λουκανικα χωριατικα
1 μεγαλο κρεμμυδι κομενο σε ροδελες
1 πρασινη πιπερια κομενη.
1 πρασσο το ασπρο κομενο ροδελες
1 κουπα λευκο κρασι
1\2 λεμονι το χυμο του
λιγο θυμαρι, λιγο ριγανη
1\2 κουπα λαδι
Εκτελεση
Κοβετε τα λουκανικα σε κομματια.Ζεστενετε το λαδι σε κατσαρολα και σωταρετε τα λουκανικα να ροδισουν.Προσθετετε τα υπολοιπα υλικα εκτος το κρασι και το λεμονι.Σωταρετε καλα τα λαχανικα να μαραθουν και τελος <<σβηνετε>> με το κρασι και το λεμονι, αφηνετε μεχρι να εξατμιστει το κρασι και κατεβαζετε απο τη φωτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου