1 κουτί μορφατ φυτική σαντιγί
1 κουτί ζαχαρουχο γάλα Καραμελωμένο
1 βανιλια
1 κ. σ μελι
Προαιρετικα. 1 φλιτζάνι σταγόνες κουβερτούρα,
3 cookies τριμμένα στο χέρι
Σημείωση. Τα γάλατα και η κρέμα πρέπει να είναι πολύ κρύα από το ψυγείο.
Εκτέλεση :
Χτυπαμε στο μίξερ την κρέμα μορφατ για λίγο συνεχίζουμε με το ζαχαρούχο γάλα καί τέλος το εβαπορε το μελι και τη βανίλια. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να σταθεί η κρέμα. Βάζουμε στο μπολ και στην κατάψυξη. Αφήνουμε για 2 ωρες περίπου και ξαναχτυπάμε το παγωτό. Σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε την κουβερτουρα και τα μπισκότα εάν θέλουμε. Αφήνουμε στην κατάψυξη 8 με 10 ώρες και σερβίρουμε.